Om oss

Verksamhet har starta inom ett flertal områden i vårt allaktivitetshus.  I och med investeringsbidraget från socialstyrelsen är stora delar av lokalerna helt utrustade. Köket är ett mindre produktionskök helt utrustat för studiecirklar och mindre tillredning av mat för upp till 40 personer. Matsalen rymmer 60 personer men kan vid behov möbleras om till 80 gäster. I matsalen finns 65" storbilds-TV, och ljudanläggning. Man har här möjlighet att se olika sportevenemang, konserter etc. och fika samtidigt. Möjligheter till privat förhyrning finns. För fester mm kontakta vår mail-adress marianne.jamesmy@gmail.com för prisuppgift och bokning. Goda möjligheter till catering finns om du intevill nyttja vårt kök i egen regi. Storbilds-TV finns även i stora samlingssalen( är borttagen så länge Reion vårmland har pågående vaccinationer, vilken i nuläget är uthyrd till Region Värmland som vaccinationslokal. Vi har även en välutrustad träslöjd, en syslöjd med vävstolar mm. En stor sal finns även undervisning, akvarellmålning mm. I detta rum finns nu ett mindre bibliotek där du kan läsa, låna eller köpa våra böcker.


Utöver våra grundpelare har följande föreningar etablerat sig i lokalerna:

Lions Club Sunne

Munskänkarna Sunne

Sunne Naturskyddsförening

Sunne Karateförening

Kulturskolan dans

Sunnebygdens Trädgårdsföreninng

Omställning Fryksdalen

Sunne Sunne Seniorbridge

Frykens konst o hantverk

M Klarströms Akvarellgrupp

Solveig Axelsson (Läderhörnan) 

Bergslagens Älghundklubb

Tillfälligt: Region Värmland, vaccinmottagning.OBS!

Du som pensionär kan bli medlem hosSunne Kraftsport för en årsavgift på endast 800:- kr. Du får då tillgång till en träningslokal som är särskilt lämpad för äldre. Du får nyckel- bricka till träningslokalen mot en deponiavgift på 100:- kr.


Intresseinventering?


Vilka intressen har Du? Vad skulle du vilja göra på din "fritid", även en pensionär har fritid.

  • Gå med i en träningsgrupp.
  • Syslöjd
  • Måleri
  • Grundläggande datakunskap
  • Matlagning , mm
  • Träslöjd

Anmäl Ditt intresse till någon i styrelsen för SPF, PRO eller styrelsen för Allaktivitetshuset-Sunne. Under fliken Kontakt finns kontaktuppgifter.